ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Nina Stefano - Пропозиція Туреччини

2010-08-08 12:59:27
Nina Stefano - Пропозиція Туреччини

Виробниче підприємство Nina Stefano існує більше 10 років в Туреччині. При виробництві будь-яких моделей взуття ми застосовуємо краще співвідношення ціни і якості. Взуття виробляється на спеціальному устаткуванні зарубіжних марок (Італії, Німеччини, Туреччини), що підняло рівень якості виробництва до європейського і вище.

На сьогоднішній день підприємство Nina Stefano може випускати будь-які моделі жіночого взуття, найбільш затребувані на ринку. Жіноче взуття представлена в значному асортименті і готова до будь-яких модельним рішенням. Весь модельний ряд постійно оновлюється, слідуючи за модою поточного і майбутнього сезонів.

Підприємство орієнтоване на взаємодію з організаціями та підприємствами роздрібної і дрібнооптової торгівлі виробами взуттєвої промисловості, виробляючи моделі взуття від дрібних до великих партій партій.

Ми будемо раді співпрацювати з Вами!

 

 


Наші контакти:

Туреччина: +905324965873 (email: ninastefano@live.ru, Skype: esrefgokce)

Представництво в Україні, Харків: +380930637044 (email: niza@list.ru)

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина