ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Запрошуємо до співпраці з ExpoShoes Online

2012-07-02 22:54:04
Запрошуємо до співпраці з ExpoShoes Online


Запрошуємо до співпраці на нашій виставці взуття проекту "ExpoShoes Online"


Звертаємо увагу, що у нас проекти глобальні, дорогі і доповнюють один одного. З їх запуском ми розширюємо зв'язок із зарубіжними міжнародними виставками, що може надати знижки від нашого проекту. Рекомендуємо переглянути наш ресурс www.ExpoShoes.com.ua і рубрику "Про нас".

Ми володіємо 1 міжнародним, генеральним проектом "ExpoShoes Online" з таргетинговой рекламно-інформаіонной інфо-мережею по всьому світу на 10 мовах, соціальної бізнес-мережею з шифрованого миттєвої листуванням, там-же ведеться розробка міжнародного каталогу взуттєвої індустрії, єдиного в світі (на вигідних умовах впустимо в каталог тільки партнерів, що працюють з нами). Ми можемо показати банер або новини  тільки на ті країни, на які потрібно, - інші не побачать. Таким чином інформація показується на різні країни по-різному. Ресурс буде ще оновлюватися, вводяться нові розділи, думаємо над своєї пошукової состеми в мережі проектів.


Наш другий проект - "ExpoShoes Online Україна" - це не просто каталог, а нагадування! Це втілення особисто наших розробок для взуттєвої індустрії з захистом даних, якими Ви самі зможете управляти (постійно ведуться розробки та доопрацювання). Нічого, що у Вас є власний ресурс і він займає прекрасне місце в інтернеті. У нас більше, - нашим користувачам, приватним підприємцям, які постійно ведуть замовлення на нашому ресурсі, подобається, що все взуття в одному місці і далі не йдуть, навіть якщо є Ваш сайт, в більшості випадків. Їх слова: "Все в одному місці, як на виставці, взуття з головою вистачає". Також наш ресурс нагадає про Вас, що Ви існуєте, для тих, хто трохи забув про Вас.


Ми володіємо 26 іменами "obuv" в кожному з регіонів України, включаючи www.obuv.kiev.ua і www.obuv.zp.ua (запуск 2012, мережа роздрібних порталів, доповнюють оптові закупівлі, - ПП зможуть себе презентувати для роздробу), де є ймовірність, при співпраці, нагадувати всім верствам населення про Вашу продукцію (пустимо тільки ті імена марок, які співпрацюють з нами, інші - ні).


Доповнює проект "ExpoShoes Online TV" - професійні зйомки та розміщення відео в нашій мережі і не тільки, з можливим виїздом до Вас. Інтерв'ю, рекламні ролики будь-якої складності за приємними цінами, розроблені на власному сучасному обладнанні, включаючи 2D і 3D візуалізацію. Наша бригада виїде в будь-яку точку України на інтерв'ю, зйомки матеріалу. В подальшому це буде транслюватися на наших ресурсах. Далі - ми самі будемо створювати матеріали і показувати їх.


У 2012 році ми запускаємо проект "ExpoShoes Offline України" де Наші партнери проекту "ExpoShooes Online України" зможуть виставляти на великій площі при невеликих витратах виставкові зразки. За нашими опитуваннями приватних підприємців ми впевнено заявляємо, що до нас будуть приїжджати з усіх куточків України і не тільки. Повністю поки секрети ми не розголошуємо.
Далі буде проект у стилі "вільні склади" - розпродаж товарів, що залишилися на складі виробників / постачальників.

Будемо раді співпраці з лідерами і новачками. Все тільки починається!


З повагою до Вас, як до успішного керівника від керівника.
Серж Гераскін, керівник мережі проектів взуттєвої індустрії.

-
ExpoShoes INFORM
Мережа проектів "ExpoShoes Online"

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина