ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


2010 - 25 порталів взуття в Україні

2010-04-02 03:08:17
Geraskin, PE
2010 - 25 порталів взуття в Україні

Українські регіональні взуттєві портали.

 У даний момент наші портали взуття знаходяться в розробці, і вас просять враховувати Ваш особистий інтерес до нашого проекту, так як на них враховуються всі недоробки у сфері збору тематичної інформації.
 Поділіться особливо цією інформацією з тими людьми, які постійно стикаються з багатьма питаннями у повсякденному житті у сфері індивідуальним пошиттям, покупок специфічних розмірів взутті, ремонту чи уточненого пошуку потрібної їм взуття по регіонах України.
 Опишемо деякі моменти, інформацію про які будуть надавати портали взуття, - виробникам, покупцям і торговцям.


 На порталах Вас чекають наступні види інформації:

1) Магазини взуття, сумок і аксесуарів до них на території області, включаючи торгові комплекси (гаманці, рукавички, ремені, чоловічі та жіночі сумки, крім валіз)

2) Ринкові криті місця та відділи взуття, сумок, аксесуарів до них (гаманці, рукавички, ремені, чоловічі та жіночі сумки, крім валіз) стаціонарного розташування обсягом користування не менше, 10кВ. метров

3) Магазини спец.обуві (вся робоча, формений, військова, медична, екстремальна), в тому числі магазини «мисливство та рибальство», де є взуття даної направленності

4) Магазини, склади комплектуючих матеріалів, аксесуарів для взуття, сумок

5) Магазини галантереї до взуття, в т.ч. засоби по догляду за взуттям та шкіряними виробами, засоби захисту ніг і санітаріі

6) Майстерні з ремонту взуття та аксессуаров

7) Підприємства індивідуального пошиття обуві

8) Підприємства та майстерні з моделювання взуття, сумок, аксесуарів до нім

9) Підприємства з виробництва готової взуття, сумок, аксесуарів

10) Офіційні представники українських і зарубіжних компаній (взуття, шкіра, хутра, сумки, виробниче та інше обладнання, виробничі матеріали для даного виду продукції, виробники заготівельного інструменту для даної сфери виробництва)
 11)  Інші представники ринку оптових продажів (взуття, сумки, аксесуари до них, шкіра і хутро)

Навіщо це потрібно. Наші питання і виникають тупики:


 1 великий або маленький розмір ноги? - ЯК ЗНАЙТИ МАГАЗИН із взуттям ТАКИХ РОЗМІРІВ!?
 2 ВІДКРИВАЄТЬСЯ, ЗАКРИВАЮТЬ або переїжджає МАГАЗИН ВЗУТТЯ ЧИ ПІДПРИЄМСТВО ЦІЄЇ ГАЛУЗІ ПРОДАЖУ АБО ВИРОБНИЦТВА? - ЯК ДІЗНАТИСЯ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ, ДЕ ЗНАЙТИ!?
 3 ЗНАЙТИ Ремонтна майстерня ВЗУТТЯ, ДЕ якісно надати ПОСЛУГИ, БЛИЖЧЕ ДО РОБОТИ АБО ДОМУ!? - ЯК ЗАХОПИТИ ТАКИЙ потрібні і важливі ДЛЯ МЕНЕ ІНФОРМАЦІЄЮ ШВИДКО!?
 4 ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ АБО ПІДІБРАТИ СОБІ ВЗУТТЯ ІЗ - ЗА ПРОБЛЕМ БУДОВИ НОГИ? - ПІДПРИЄМСТВА індивідуального пошиття взуття, ІНШІ МАГАЗИНИ АБО ТОРГОВІ ТОЧКИ радісно заявила ВАМ ПРО СЕБЕ І ДОПОМОЖУТЬ ВАМ!
 5 ВИ БАЖАЄТЕ працюють в даній сфері виробництва або продажу, Має досвіду і не може знайти собі відповідну МІСЦЕ ДЛЯ РОБОТИ? - Багато всіляких ІНФОРМАЦІЇ В ІНТЕРНЕТІ і нічого конкретного з даної тематики. 6 Ви ВЛАСНИК взуттєвого підприємства І не може підібрати собі Добре ПРАЦІВНИКА? - Виникає багато питань з їх пошуку в Вашому регіоні, НІ ЧАСУ НА ЦЕ, А РОБОТА КОШТУЄ!?

7 Ви власник підприємства з виробництва або продажу взуття, плануєте розвинути мережу ВАШИХ МАГАЗИНІВ, ЗБУТ або закупівлю у потрібному для Вас РЕГІОНІ? - Багато часу забирали ПОШУКИ І РЕЄСТРАЦІЇ В РІЗНИХ з непотрібним ДЛЯ НАС інформація Каталоги!?

8 ВАС ЦІКАВИТЬ МОДА У СВІТІ ВЗУТТЯ й аксесуари до них, а вся інформація ОДНА І ТА Ж, НІЧОГО почитати? - Майже вся важлива ІНФОРМАЦІЯ ПРО МОДІ З ПЕРШИХ РУК має тільки в журналі або ЗАРУБІЖНИХ САЙТАХ, А НА ПЕРЕКЛАД НЕ НАДАЮТЬСЯ ЧАСУ ...!?

9 величезний вибір продукції догляду за взуттям та шкіряних виробів, Розгублені? - МІНІМУМ Консультації та пояснення В догляді призводить до того, ЩО МИ РОБИМО ВЗУТТЯ непридатними до експлуатації, ВИНИКАЮТЬ ПРОБЛЕМИ ПРИ НЕЇ, Втрачає зовнішній вигляд і ПРИВАБЛИВІСТЬ!?

10 Ви продавець чи покупець і потребує В ІНФОРМАЦІЙНІЙ ЗАКОНОДАВЧОЇ або іншої допомоги, КОНСУЛЬТАЦІЇ? - НЕ ЗАВЖДИ легкий вихід зі становища, А ЗАКОНОДАВСТВО НЕ У ВСЬОМУ БУВАЄ ЦІЛКОМ. ЩО РОБИТИ, щоб не псувати відносини З КЕРІВНИЦТВОМ МАГАЗИНУ, Покупцем!?

11 ВИ БАЖАЄТЕ ЗНАЙТИ І ПОДИВИТИСЯ ІНФОРМАЦІЮ ПРО МАГАЗИНАХ ВЗУТТЯ У СВОЄМУ МІСТІ, БАЖАЄТЕ ПОДИВИТИСЯ ВИДИ ВЗУТТЯ АБО аксесуари до них в картинках? ХОЧЕТЬСЯ конкретні тематичні і повну інформацію, а її немає!?

12 ХОЧЕТЬСЯ У ХОЛОДНУ ПОРУ Поїхав у спекотних країн ВІДПОЧИТИ НА КУРОРТ А НІ ВЗУТТЯ? - ДЕ КУПИТИ Літнє взуття НА ВІДПОЧИНОК?

13 хоче купити зимове взуття влітку, а взимку - Літній, Заощадить гроші? - ДЕ КУПИТИ ВЗУТТЯ, КОЛИ НЕ СЕЗОН!?

14 АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ У МАГАЗИНАХ ВЗУТТЯ У ВАШІЙ МІСТІ, А ВАЖКО ЗНАЙТИ ІНФОРМАЦІЮ? - ЯК ШВИДКО довідатися цю інформацію!? І ще хочеться подивитися цікаві АБО КОРИСНЕ ВІДЕО З ІНФОРМАЦІЄЮ!? 15 БАЖАЄТЕ ЗРОБИТИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ВЗУТТЯ, АЛЕ ВАЖКО ВИБРАТИ НЕ розбиралася? - ГОЛОВНІ моментом при виборі ВЗУТТЯ.
 НАСЛІДКИ від неправильного вибору. ПОТРІБЕН ХОРОШИЙ ПРАКТИЧНИЙ РАДА!? - На всі ці запитання Ви знайдете відповіді на порталі Вашого міста.


 Запрошуємо до партнерства підприємства та організації, яким-небудь чином дотичні з даним видом діяльності взуттєвої сфери бізнесу на Україні!

 Ми розглянемо Ваші пропозиції щодо співпраці у цій сфері проекту, пишіть! 

 Обласні портали України представляє Перший спеціалізований проект з розвитку взуттєвої промисловості та бізнесу для СПД і Виробників «ExpoShoes Business Online» адреса в інтернеті: www. ExpoShoes. com

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина