ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


З ExpoShoes і зручностями VIP по світу

2010-04-02 03:41:59
Geraskin, PE
З ExpoShoes і зручностями VIP по світу

Відмінний спосіб розмістити Ваше підприємство і розповісти про нього всім - наш міжнародний проект розвитку взуттєвої індустрії ExpoShoes Business Online

  Ми є партнером міжнародних виставок, проводить Національний Кожевено-взуттєва Союзом України в м. Києві під ім'ям 'Leather and Shoes' і 'Art Expo Shoes'. Проект ExpoShoes Business Online планує розвинути офіційні партнерські стосунки з багатьма великими міжнародними виставками, що представляють взуттєву сферу індустрії і відвідати їх у Росії, Туреччини, Німеччини, Італії та в інших країнах світу.

   З 20 по 23 липня 2010 року проект розвитку взуттєвої індустрії ExpoShoes Business Online буде представлений численної аудиторії на міжнародній виставці 'Leather snd Shoes', яка буде проходити в м. Києві у МВЦ на Броварському проспекті, 15.

   Наш проект - це реальна онлайн допомогу міжнародної індустрії взуття, тому що в нього входить інформація про все циклі виробництва і продажів, різні види послуг, інформаційна підтримка онлайн, презентаційні онлайн кампанії, новини підприємств і останні тенденції моди, інформаційне ознайомлення з проходять або пройшли міжнародними виставками в світі і інша корисна інформація та корисні, цікаві заходи.

   Ми прагнемо, щоб на нашому проекті Ви могли вести свій бізнес зручно і ефективно. Ми не бажаємо розкривати всієї інформації про свої плани на майбутнє, але постараємося, щоб кожне наше дію стало новим кроком до зручності у роботі разом з нашим проектом ExpoShoes Business Online.

   На проекті є блог, починає роботу наш форум, готується до запуску наш ресурс, де будуть присутні Ваші каталоги і корисні інструменти для повнофункціонального просування Вашого бізнесу, нарощування товарообігу та ознайомлення з продукцією ваших торгових марок підприємств будь-яких країн світу за сприяння нашого проекту ExpoShoes Business Online. Проект з часом буде представлений на всіх основних мовах народів світу.
 На нашому проекті Ви можете вести бізнес за єдиної умови: Ви повинні входити в список осіб або підприємств, зареєстрованих на ресурсі ExpoShoes.com, згідно Угоди користувача п.1

  Проект ExpoShoes Business Online - це ексклюзивний проект з обширним тематичним змістом різного роду корисної інформації і набором функцій, корисних в комплексній роботі взуттєвої індустрії з іншими виробниками, підприємцями з різних країн та іншими представниками галузі, стикалися по роботі в цьому бізнесі.

  У даний момент ми почали публікувати новини виробників та інші інформаційні статті, частина яких входить до розсилки RSS - корисної функції, яка поширює інформацію по інших сайтах-передплатникам новин, ніж рекомендує її користувачам, цікавиться модою, колекціями та новинами взуттєвої індустрії, а також виробникам і розповсюджувачам.

   Ресурс ExpoShoes.com швидко набирає свої обороти, індексуючи пошуковими машинами інтернету, щоденно підвищують рейтинги нашого ресурсу та ознайомлюватись численних користувачів ресурсу з різного роду інформацією, розміщеної на проекті.

   Якщо у Вас з'явилося бажання почати плідну співпрацю - пишіть нам у формі зворотнього зв'язку, у верхній частині сайту - поле 'Online Help' або дзвоніть по телефону 00380672618001 - ми Вам відповімо на всі Ваші питання.


 Бажаю всім Вам вдалого бізнесу І ХОРОШИХ ПАРТНЕРІВ!

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина