ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Туфлі сезону осінь-зима 2010-2011

2010-08-11 00:10:17
Туфлі сезону осінь-зима 2010-2011

Взуття осінь-зима 2010-2011, туфлі


 
Туфлі яскравих та елегантних моделей ще раз нагадують нам, що осінь і зима не обов'язковий привід для чорно або сірого тону. У моді залишаються яскраві туфлі з відкритим миском на високому каблуці з тонкими ремінцями, витончено підкреслюють вашу ногу.

  
Для романтичної або гламурної вечірки чудовим вибором буде взуття на високій платформі або достатньо високих підборах, усипана красивими стразами.

  
Постійно, не перший рік, дуже модною взуттям вважаються туфлі на танкетці. Цей варіант буде доречний тоді, коли з якихось причин тонкий каблук надіти не можна, а хочеться залишатися красивою і модною. На своїх показах дизайнери змогли показати нам те, що взуття на танкетці - це практично і досить витончено.

  
Ну, звичайно, завжди в моді класичні туфлі. У сезоні осінь-зима 2010-2011 її навіть буде дещо більше. Зручні, красиві і елегантні моделі, підкорюють стриманістю фасону, будуть ідеальним варіантом для офісу.

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина