ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Взуття осінь - зима 2010 - 2011

2010-06-23 01:35:08
Geraskin, PE
Взуття осінь - зима 2010 - 2011

 Взуття сезону осінь - зима 2011 повторює модні тенденції 2009 і 2010 років. Уже котрий сезон поспіль висока платформа в парі з тонким каблуком, взуття на танкетці. Ці тенденції знайшли втілення у всьому взутті. У матеріалах традиційно присутні хутро, трикотаж, колірне рішення, поєднання фактури шкіри рептилії, замші.
 Одним з провідних модних трендів сезону осінь - зима 2010-2011 є шнурівка. У колекціях буде досить багато красивою цікавою взуття на низькому каблуці квадратному, що не може не порадувати любительок зручною і практичною взуття.
 Цієї осені модні чоботи - на будь-який смак і колір! Дизайнери взуття пропонують високі ботфорти, чоботи з класичними, низькими зручними підборами, на зручних низьких підборах. Чоботи будуть мати вигляд зі згинами шкіри і без них.
 Восени 2010 року серед моделей низьких полуботінок актуальні майже всі каблуки: класичний, шпилька, стійкий квадратний.
 Платформа восени 2010 і взимку 2011 також актуальна. Влітку платформа досягала великої висоти і зараз благополучно переходить у сезон осені 2010 - зима 2011. Танкетка. Дизайнери довели, що танкетка - не тільки зручна й практична, але й дуже вродлива. Підошва туфель на танкетці задоволена тонка, але каблук з боку виду п'яти, є плоским, - це робить взуття на танкетці витонченими.
 Самий модний тренд цієї осені та зими - шнурівка. Саме цієї осені та зими 2010-2011 років шнурівка і її імітація буде майже на всіх видах взуття.
 Класична взуття завжди була, є і буде в моді, в колекціях осінь 2010 - зима 2011 класичних туфель вже буде більше.
 Будьте модними! Мода вам принесе гарний настрій!

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина