ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Російський ринок взуття

2010-09-08 12:51:16
Російський ринок взуття

Частка імпортних поставок взуття для Росії в даний час складає близько близько 85% від сукупного обсягу продажів. В умовах недостатнього розвитку вітчизняного виробництва частка імпорту буде продовжувати рости.

   
За даними маркетингового дослідження ринку взуття, російські виробники, щоб відповідати структурі купівельного попиту, більше 60% якого припадає на елегантну жіночу взуття, на 70% використовують імпортні взуттєві заготовки для виробництва.

   
На сьогодні Китай є найбільшим у світі експортером текстильних виробів і взуття. Основною перевагою виробництва взуття в Китаї є дешевизна робочої сили, але на відміну від наших виробників, китайці швидко адаптуються до нових завдань і дуже якісно, швидко і дешево копіюють будь-які зразки. Розміщувати замовлення в Китаї почали виробники спортивного взуття Adidas і Nike ще на початку 80-х років. Тепер китайці навчилися робити і якісну модельну взуття. Більшість російських виробників, левова частка взуття сьогодні виробляється в Китаї, під маркуванням "Зроблено в Італії", оскільки все ще у споживачів не змінився стереотип сприйняття китайської продукції. Також у Росії не розвинене виробництво взуттєвої фурнітури, а вітчизняні виробники змушені її імпортувати, що ще більше підвищує в ціні кінцевий продукт.

   
Китай за останні десятиліття зумів створити потужну сировинну базу, привертаючи тим самим замовників зі всього світу.

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина