ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Взуття Honey Bunny & Сніжани Нех

2012-01-18 17:24:25
Honey Bunny, TM
Взуття Honey Bunny & Сніжани Нех

   Український ринок дизайну взуття та шкіряних аксесуарів надзвичайно вузький, але ім'я Сніжани Нех має на ньому величезну вагу. По-перше, бренд Sneshana Nekh існує з 1999 року і по суті є в нашій країні першопрохідцем. Крім того, оскільки основна компетенція - це індпошиття, надзвичайно важливий рівень вимогливості клієнтів. У даному випадку мова йде про кращих українських модельєрів (Літковська, Пустовіт, Гресь, Гапчук), для чиїх показів Сніжана Нех регулярно випускає взуттєві колекції, будучи хоча і не офіційним, але безумовно головним взуттьовиком Українського Тижня Моди, а також, без удаваної скромності, всієї української модної еліти.


   Крім іншого, Сніжана - головний дизайнер нішевого бренду Honey Bunny. Мелкотіражне взуття для індивідуалістів, які не люблять зустрічати на вулиці своїх двійників - така концепція Honey Bunny. Особливість цього взуття - яскраво виражене присутність в моделях ручної праці у вигляді нерівностей і потертостей, вощіння і часткового фарбування. Ці імпровізовані деталі видають справжню цінність мануфактурного продукту. Секрети довговічності шкіряних виробів Нех - це не тільки використання якісної сировини і грамотне проходження технології, рідкісне для нашого ринку, але також притаманна фірмовому стилю штучно зістареної виробів: як і хороші вина, ці туфлі і сумки з роками будуть ставати виразніше.

 

   Увага! Представляємо Вам колекцію взуття торгової марки «Honey Bunny» від провідного дизайнера жіночого та чоловічого взуття, а також сумок і аксесуарів Сніжани Нех.

   Взуття дизайнера Сніжани Нех виготовляється також відомим зіркам шоу-бізнесу України і Росії: група «Віагра», Ані Лорак, Ірина Білик, Вєрка Сердючка, Асія Ахат, Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Тіна Кароль та ін.


   Колекцію взуття для торгової марки «Honey Bunny» також представила дизайнер взуття Сніжана Нех. Це оригінальний стиль з її улюбленими елементами потертій, як би зістареної взуття, вінтажній. У новій колекції використані шкіри та замші, які ще піддавалися ручній обробці різними способами: воски, фарби, шкурки. Дерев'яні каблуки обов'язково з відкритою поверхнею, тобто частково оброблені.

Нашу колекцію Ви можете переглянути та замовити оптом, перейшовши за посиланням на Виставку взуття проекту "ExpoShoes Online України"

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина