ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Виставка взуття SHOESACCESS, Москва

2010-08-11 01:08:11
Виставка взуття SHOESACCESS, Москва

Маємо честь запросити Вас взяти участь у щорічній виставці взуття та аксесуарів, яка буде проходити

з 28 вересня по 1 жовтня в ЦВЗ "Манеж", м. Москва, Росія.

"SHOESACCESS" - це міжнародна виставка за безпосередньої підтримки Уряду Москви.


  
Організаторами міжнародної виставки "SHOESACCESS" є Торговий дім "Шатер" і ТОВ "Стар Експо". В управлінні Торгового дому "Шатер" знаходяться унікальні і комфортні виставкові майданчики "Гостинний Двір" і ЦВЗ "Манеж". За багатьма параметрами аналогів таких виставкових
майданчиків немає у Європі. Компанія "Стар Експо", володіє величезним досвідом і висококласним технічним оснащенням для проведення таких заходів на найвищому рівні, має адміністративну і державну підтримку.

   
Ми зацікавлені у залученні на виставку "SHOESACCESS" компаній, що виробляють взуття та аксесуари (взуття, устаткування для взуттєвої промисловості, сумки, ремені, рукавички, комплектуючі, матеріали, засоби по догляду за взуттям).
   
Вперше на міжнародній виставці пропонуються безпрецедентні умови для залучення експонентів і відвідувачів на найпрестижніші майданчики Москви та Європи. Ми хочемо створити масштабний і перспективний проект під патронажем Уряду Москви. Створюється сприятлива можливість для участі виробників взуття та аксесуарів на виставці "SHOESACCESS". Наш спільний міжнародний проект з проектом "ExpoShoes Business Online" і дозволить створити нові можливості для Ваших взуттєвих компаній як в інтернеті, так і на московській виставці взуття та аксесуарів "SHOESACESS" і, можливо далі, на інших міжнародних виставках.

   
Нагадаємо, що в березні 2010 року в Атріумі Гостиного двору, успішно пройшла V Московська Міжнародна виставка взуття та аксесуарів "SHOESACCESS", на якій були представлені російські і зарубіжні компанії провідних вітчизняних і світових торгових марок. Багата і насичена програма виставки включала в себе ефектні модні покази, організовані кращими російськими та зарубіжними взуттєвими компаніями, Міжнародний конкурс дизайнерів взуття та аксесуарів, тематичні конференції, Форум взуттьовиків.

Виставка взуття SHOESACCESS, Москва

Запрошуємо Вас стати учасником VI Московської Міжнародної виставки взуття та аксесуарів "SHOESACCESS", яка буде проходити з 28 вересня по 1 жовтня 2010 року в ЦВЗ "Манеж", м. Москва, в 100 метрах від Червоної площі!

Участь у цьому або наступному виставці "SHOESACCESS" ви можете замовити у офіційного представника за вигідною ціною:
Україна: (GMT + 2:00) з 10:00 до 18:00. (Ru): +38 (067) 261-8001, +38 (050) 270-4272 або +38 (097) 042-41-42
або звернутися до нас з питанням від імені компанії, що бажає відвідати цю виставку, по E-Mail:
expo[at]exposhoes.com
Завантажити та заповнити заявку Ви зможете за цим посиланням: http://exposhoes.com/shoesaccess.doc

Виставка взуття SHOESACCESS, Москва

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина