ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Початок реєстрації - 20.07.2010

2010-07-16 15:29:22
Geraskin, PE

З 20 липня 2010 починається безкоштовна реєстрація на проекті працівників взуттєвої індустрії ExpoShoes Business Online!

 
Професіоналам взуттєвої індустрії і їх бізнес-партнерам взуттєвої індустрії, представникам виробників та бізнесменам взуттєвої індустрії на нашому проекті безкоштовно виділяється 1 альбом користувача кількістю 50 фотографій для показу товарів і послуг, а також надається безкоштовне розміщення в каталозі виробників взуттєвої промисловості світу, розміщення інформації про підприємства взуттєвої індустрії і їх бізнес-партнерів, миттєва шифрована листування з додатковими функціями для бізнесу, передача файлів і інші корисні функції та інше.

 
При реєстрації користувачів вони обов'язково повинні підтвердити ставлення до взуттєвої індустрії, завантажуючи кольорові копії документів відповідального за реєстрацію особи (приватного підприємця, бізнесмена) це свідоцтво або патнет, ліцензію, документ, що засвідчує особу, документ про реєстрацію торгової марки або іншого. У перелік реєструющихся осіб і підприємств входить даний вид бізнесу: взуття, сумки, ремені, шкіряна індустрія (крім одягу), аксесуари до взуття, галантерея до взуття, фурнітура, запасні частини, засоби по догляду за шкірою і взуттям, хімія для взуття, обладнання для взуттєвої індустрії, сфера послуг пошиття і ремонту даної продукції, виробники упаковки, підошовна індустрія і інший бізнес, який взаємодіє з взуттєвої індустрією, включаючи виставкові взуттєві міжнародні організації та промислові спілки).

 Найближчим часом наш проект не збирається запроваджувати платну реєстрацію на сайті www.ExpoShoes.com і пропонує взяти участь у сприянні просування проекту ExpoShoes Business Online, встановивши на ваш сайт нашу кнопку банера.

 Встановивши наш банер до себе на сайт, Ви підтверджуєте, що ви зацікавлені в подальшому нашому розвитку і ваших комфортних умовах для просування вами бізнесу на даному проекті ExpoShoes Business Online. У свою чергу ми будемо розвивати сферу взуттєвої індустрії в режимі онлайн, допомагаючи взуттєвої промисловості та поліпшуючи сервіс в цілому, роблячи собі подальші переваги на проекті ExpoShoes Business Online!

 
Приводьте своїх клієнтів, партнерів, представників, реєструйтеся і починайте працювати в більш зручних умовах, де можна економити час і гроші, заробляти, рекламувати, брати участь!

 
Ми зацікавлені у збереженні вашої особистої інформації на проекті і пропонуємо при реєстрації встановити налаштування доступу до вашого профілю.

Адміністрація проекту ExpoShoes Business Online

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина