ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Виставка взуття онлайн в Україну

2011-08-06 13:47:28
Виставка взуття онлайн в Україну

ExpoShoes Online UA - Виставковий оптовий каталог взуття та аксесуарів від виробників Україні. Всі тільки за цінами виробників!

Запуск Виставки онлайн состоявся, йде запис виробників взуття. Ми пропонуємо реальну допомогу та співробітництво для виробників взуття і аксесуарів скористатися обслуговуванням Вашого підприємства на наших онлайн і оффлайн проектах.

Ми з Вами розробимо договірні умови, здатні обопільно бути цікавими для обох сторін, які збільшать Ваші продажі і впізнаваність Бренда в країнах СНД та інших країнах.

Співпрацюючи з нашими проектами, що працюють за принципом «Єдина спеціалізована мережа» Ви звільните частина дорогого часу, приділивши його безпосередньому заняття ведення Вашого бізнесу. Обслуговування онлайн і оффлайн (шоурум), CALL - підтримка для підприємців та консультації, пошук необхідної інформації, - це не все, що можна включити в розробку. Ми познайомимо оптових покупців в Україну (і не тільки) з Вашими брендами, надавши Вам прекрасні можливості для просування через наш спеціалізований каталог: 1. Безкоштовні публікації новин розміщуються у нас торгових марок для їх просування через наші ресурси: a. ExpoShoes Online-Міжнародний ресурс www.exposhoes.com - Міжнародний проект взуттєвої індустрії, міжнародний каталог виробників і приватних (індивідуальних) підприємців взуттєвої індустрії виробництва і продажів. Включає: · Новини, RSS Новини на 10-ма мовами; · Російськомовний блог; · Англомовний блог; · У проекті розробка спеціалізованого розділу «Міжнародний Каталог сайтів» за кількома напрямками. b. ExpoShoes Online UA www.exposhoes.com.ua - Безкоштовний відкритий онлайн каталог взуття та аксесуарів, обладнання та матеріалів від виробників. Включає:

· Блог - Новини Брендів (виробників), які розміщуються у відкритому каталозі взуття та аксесуарів від виробників; · Відкритий каталог із зручною навігацією розміщується на ресурсі продукції з варіантами видів комплектацій для оптового до / перед / замовлення клієнтом;

· Варіант для довільного до / перед / замовлення по артикулу онлайн · Варіант оффлайн замовлення або до / перед / замовлення через шоурум в Дніпропетровську, Україні (умови обговорюються окремо);

c. «ВЗУТТЯ ШАРА» www.obuv-shara.com-спеціалізований проект зі збуту залишків продукції на складах виробників за «шаровим цінами» для роздрібних покупців:

· Безкоштовне розміщення онлайн артикулів сезонного і не сезонного якісного оптового товару, що знаходиться в залишку на складі виробників та їх представників з фабричним і стоковим цінами. Продаж бракованого, носіння і не ліквідного товару

d. «ВЗУТТЯ УКРАЇНИ» - Мережа регіональних тематичних порталів (25 по кожному з 25 регіонів України, включаючи Крим, приклад імені сайтів: www.obuv.dp.ua). Оголошення, закриття (відкриття) і переїзд магазинів, регіональний пошук партнерів, тематичні новини регіону (йде напрацювання проекту).

2. Безкоштовна презентація взуття та аксесуарів до неї від виробників в онлайн каталозі взуття та аксесуарів на сайті www.ExpoShoes.com.ua проекту ExpoShoes Online UA. Ваша продукція буде розміщена на нашому ресурсі видами від 1 до 4-х чітких фотографій хорошої якості, для кожного артикулу окремо.

3. Можливість придбань товару безпосередньо від виробників через наш відкритий каталог взуття. Це оптові до / перед / замовлення в режимі онлайн каталогу взуття та аксесуарів з різних видів комплектацій, що надаються виробниками, бренди або організації яких розміщуються на сайті www.exposhoes.com.ua

4. Оптовий покупець, який займається взуттям та аксесуарами, завжди має можливість перегляду продукції в шоурумі міста Дніпропетровська (за умови надання виробником його зразків і стендів).

5. Безкоштовна реєстрація і супровід замовлень оптовиків на проекті.

6. Безкоштовне ** розміщення фотографій продукції в каталозі взуття та аксесуарів.

7. Можливість розсилки по нашій базі взуттєвої індустрії проекту ExpoShoes Online, включаючи зарубіжну аудиторію на Ваш вибір.

8. Пошук по Вашому замовленню все, що Вам потрібно для ведення бізнесу.

9. Безкоштовне розміщення інформаційних статей на блогах проекту ExpoShoes Online і RSS сторінках ресурсів www.exposhoes.com і www.exposhoes.com.ua (обов'язкова реєстрація для публікації статей від Вашого імені або від імені Бренда на ресурсі www.exposhoes.com).

::: Замітка::: Чим більше виробників знаходяться в одному місці-тим імовірніше покупки, бо для цього й існують Виставки! Завжди додаткові перед / до / замовлення приносили результати! Пробуйте з нами, це цікаво, вигідно, привабливо для оптових покупців! Сміттєві сайти відживають своє, інвестуйте в спеціалізовані проекти!

Бажаємо прекрасного відпочинку та відмінного бізнесу! Адміністрація проектів ExpoShoes Online.

* Розміщення продукції у відкритому каталозі взуття та аксесуарів виробниками Україна - Безкоштовне.

** До розумної кількості.

Попередній запис підприємств виробників виробляємо за телефонами:

+38 067 261 8001 і +38 050 270 4272

Обслуговування підприємств для розміщення на проекті здійснюється в порядку черги після запуску проекту на

www.ExpoShoes.com.ua

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина