ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Мінськ, Міжнародна Виставка взуття та аксесуарів

2010-10-05 17:33:36
EXPOLIST, LTD
Мінськ, Міжнародна Виставка взуття та аксесуарів

Каталог польської та китайського взуття буде представлений на виставці "Взуття. Сумки. Аксесуари" в Мінську, Білорусь

Каталог польської та китайського взуття буде представлений на виставці "Взуття. Сумки. Аксесуари", яка пройде в Мінську з 26 по 29 жовтня.

"Зараз ми працюємо над створенням каталогу, який вперше представимо для компаній, індивідуальних підприємців і партнерів на виставці" Взуття. Сумки. Аксесуари ". Наш взуттєвої каталог буде мало схожий на журнал" Vogue ", так як буде призначений в першу чергу для професіоналів, які працюють у взуттєвій галузі", - зазначив Е. Маркевич.

Також він зауважив, що в каталозі буде представлена переважно польське взуття, хоча його компанія працює як з польськими, так і з китайськими фабриками.

"На цей раз ми намагаємося зробити упор на польську продукцію, так як працюємо з поляками напряму, без посередників, а якість таких марок як Szydlowski, говорять самі за себе", - уточнив він.

Нові зразки взуття колекції "осінь-зима" представить на виставці "Взуття. Сумки. Аксесуари" ПП "ШікГрупп", що є імпортером таких відомих брендів, як Basconi, Brocoli, Cantarini, Glossi, Mallanee, Mativi, Polivi, Sasha Fabiani, Stoalos і інших.

"Ми співпрацюємо більш ніж з 30 виробниками з Китаю, а на виставці мають намір представити зовсім нові ексклюзивні моделі з колекції" осінь-зима ", - повідомили в керівництві компанії.

Виставка взуття "Взуття. Сумки. Аксесуари" пройде з 26 по 29 жовтня в НВЦ "БелЕкспо" за адресою: м. Мінськ, пр-т Переможців, 14. Організатором виставки є Виставкова компанія "Експоліст".

www.exposhoes.by

(Розміщено на правах партнерських відносин)

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина