ExpoShoes Online
Додати в обране  Зробити стартовою
    
 
Країна
SEARCH
Логін:
Пароль:
Попередня новина Наступна новина


Реліз Dongguan China Shoes

2010-08-15 11:48:59
Реліз Dongguan China Shoes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виставка Dongguan China Shoes.   China Shoetec Incorporating China Bags Zone

 

Ваш прибуток - нові ринки

 

 

  12-а виставка Dongguan China Shoes. China Shoetec Incorporating China Bags Zone буде проходити в павільйонах Міжнародного Виставкового Центру міста Хоуйіе, Дунгуань, КНР з 28 по 30 жовтня 2010 безпосередньо перед кантонской ярмарком (представляє взуття і сумки). Під час підйому міжнародної економіки визнаним залишається той факт, що ринки, що розвиваються відновлюються швидше, ніж традиційні ринки Європи або США. Застосовуючи нульові тарифи в Китаї і Асоціації держав Південно-Східної Азії, керівники багатьох компаній вважають, що зараз - саме той час, коли потрібно розвивати бізнес у державах Південно-Східної Азії.




Зростаючий потенціал Південно-Східної Азії




  
11-а виставка Dongguan China Shoes. China Shoetec Incorporating China Bags Zone успішно завершилася в 6 травня 2010 Її відвідали 14 836 відвідувачів з 70 країн і регіонів, спостерігалося значне зростання кількості відвідувачів з деякий зарубіжних країн. Кількість відвідувачів регіонів Південно-Східної Азії і Гонконгу збільшилася на 12% і 15% відповідно в порівнянні з попередньою виставкою, кількість відвідувачів з Росії збільшилася вдвічі. Дана статистика показує, що ці ринки, що розвиваються мають зростаюче значення і потенціал. Наші організатори будуть продовжувати просування виставки серед потенційних відвідувачів у відповідних регіонах, щоб експоненти могли і далі розвивати свій бізнес.



Релізи світових тенденцій представлені WGSN і Y-Trend



  Щоб йти на крок попереду в постійно мінливому світі моди, гравці індустрії повинні бути в курсі останніх світових тенденцій моди. На останній виставці провідний світовий портал моди і стилю WGSN був запрошений в якості офіційного модного партнера, і вони зробили презентацію на тему майбутніх тенденцій світової моди. Це був перший раз, коли WGSN представили тренд-реліз в Дунгуань. Його відвідали більше 200 людей, включаючи гостей з інших провінцій і країн. У зв'язку з активною участю, організатори будуть продовжувати співпрацювати з мережею WGSN на наступній виставці і організують реліз-розмова на тему модних тенденцій з прогнозами і аналізом ринку. Крім WGSN, на виставку буде запрошений ще один лідер у сфері пророкування тенденцій - мережа Y-Trend. Вони поділяться з експонентами та покупцями інформацією про те, чим були натхненні останні тенденції.




Ефективні послуги з підбору ділового співробітництва як допомога експонентам у вивченні нових ринків.



  
Для більш ефективного ділового співробітництва під час виставки організатори подбають про зустрічі один на один експонентів і покупців за допомогою активної співпраці з різними ЗМІ і пов'язаними з ними компаніями. Крім того, щоб експоненти могли знайти собі цільових покупців до і після виставки, буде працювати он-лайн виставка.
 



Приголомшлива активність експонентів



  
Всіляко підтримують виставку і планують знову організувати виставкові павільйони на виставці восени 2010 р. різні промислові асоціації, включаючи Китайську Торгову Палату з імпорту та експорту товарів легкої промисловості і прикладного мистецтва, взуттєву Асоціацію Гонконгу, Путяньскую Асоціацію Виробників взуття, Дунгуаньскую Асоціацію зі взуттєвих матеріалів, Дунгуаньскую взуттєвої-Шкіряні Асоціацію, павільйон Тайванською Асоціації Машинобудування, Дунгуаньскую Асоціацію Устаткування для виробництва взуття, і т.д. До справжнього моменту вже близько 50% експонентів вже зарезервували стійки на майбутній виставці. Г-н Хуанг з компанії Long Yuan Shoes Co., Ltd заявив, що результат виставки набагато перевершив його очікування, і він отримав кілька нових замовлень вчасно виставки. На наступній виставці він планує збільшити розміри свого стенду. Г-н Фонг з корпорації Peninsula International Corp. Ltd сказав, що результат виставки був гарним, їх нова лінія продуктів отримала величезний відгук у покупців. Він вже підтвердив свою участь у наступній виставці. Експонент з Португалії р-н Татуагі також погодився, що результат участі у виставці був дуже задовільним, і він планує розширити свою виставкову площу. У міру поліпшення умов ведення бізнесу, підприємства все активніше беруть участь у виставках. Очікується, що масштаб виставки сягне 20 000 м2.


  
Виставка Dongguan China Shoes • China Shoetec Incorporating China Bags Zone організована спільно Китайської Торговою Палатою з імпорту та експорту товарів легкої промисловості і прикладного мистецтва, компанією Messe Düsseldorf Shanghai Ltd., Компанією Adsale Exhibition Services Ltd і компанією Guangdong Modern Convention and Exhibition Management Co., Ltd. Вона є єдиною професійною виставкою взуття та сумок в Дунгуань і схвалена міжнародною асоціацією виставкової індустрії.



  Для отримання додаткової інформації заходьте на наш сайт www.chinashoesexpo.com



Запит на участь:


Г-жа Кет Вонг / Г-жа Лорейн Луї
Компанія Adsale Exhibition Services Ltd
тел: (852) 2811 8897
факс: (852) 2516 5024
E-mail: shoe@adsale.com.hk


Г-жа Кара Джіанг
Компанія Messe Düsseldorf Shanghai Ltd.
тел: (86 20) 8755 5515
факс: (86 20) 8755 1551
E-mail: cara@mdc.com.cn


Запит для відвідувачів та ЗМІ:


Г-жа Фіона Пенг
Компанія Adsale Exhibition Services Ltd
тел: (852) 2811 8897
факс: (852) 2516 5024
E-mail: publicity@adsale.com.hk


Г-жа Тіна К'юu
компанія Messe Düsseldorf Shanghai Ltd.
тел: (86 23) 6232 8053
факс: (86 23) 6232 8001
E-mail: press@mdc.com.cn

ExpoShoes Online Stamp
Попередня новина Наступна новина
© 2009-2012 ExpoShoes Online. Всі права захищені
ExpoShoes Online - Міжнародна соціальна бізнес мережа Міжнародний каталог виробників взуття та аксесуарів Міжнародний рекламно-інформаційний ресурс взуттєвої індустріїМіжнародні виставки взуття та аксесуарів, матеріалів, обладнання
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Мова : Українська Українська Російська Федерація Сполучені королівства Франція Португалія Україна Німеччина Італія Польща Іспанія Туреччина